Kuntotutkimus, kosteusmittaus ja sisäilmatutkimus Viitasaarella ja muualla Keski-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etsikö apua rakennuksen kuntotutkimuksen, kosteusmittauksen tai kattavan sisäilmaselvityksen tekemiseen? Enviengineers Oy:ltä saat kaiken rakennuksen kunnon ja käyttökelpoisuuden arvioimisessa tarvittavan ammattitaidon käyttöösi. Sisäilmatutkimus ja kuntotarkastus antaa hyvän pohjan tarvittaville saneeraustoimenpiteille. Palvelemme koko Suomessa.

Monipuolinen palveluvalikoimamme

Yrityksemme palveluihin kuuluvat:

  • rakennusten kuntotutkimukset ja -arviot

  • rakenteiden kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset

  • sisäilmaselvitykset ja -mittaukset

  • asuntokaupan kuntotarkastukset

  • talousjätevesiselvitykset

  • Huoneiston ilmanvaihdon toimintaselvitykset.

Rakennusten kuntotutkimukset ja -arviot

Teemme rakennusten kuntotutkimukset koko rakennuksen tai yksittäisten rakenteiden osalta. Rakenteiden kuntotutkimuksen avulla voidaan havaita peruskorjaustarpeet ajoissa, jolloin korjauskustannuksissa voidaan säästää huomattavia summia. Teemme kuntotutkimuksesta aina kirjallisen raportin toimenpidesuosituksineen.

Tilaa kuntotutkimus

Kattava sisäilmatutkimus 

Teemme sisäilmaselvitykset ja -mittaukset jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tutkimme sisäilmaongelmakohteita, kuten asuinkiinteistöjä, liike- ja toimitiloja sekä virastorakennuksia. Saat meiltä tutkimussuunnitelman aikatauluineen kohteeseen tutustumisen jälkeen. Tutkimuksessamme paneudumme kattavasti kaikkiin sisäilmaan vaikuttaviin tekijöihin rakenteet mukaan lukien. Sisäilmatutkimus antaa hyvää tietoa sisäilman laadusta ja ohjaa mahdollisiin parannustoimenpiteisiin.

Tilaa sisäilmaselvitys

Rakennusten kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset

Suoritamme rakennusten kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset osaavin ottein. Käytössämme on hyvä mittauskalusto sekä ymmärrys rakenteiden kosteusteknisestä toiminnasta. Kosteusmittaus suoritetaan joko ainetta rikkomattomilla menetelmillä (pintakosteusmittari, lämpökamera) tai rakenteiden sisältä suhteellisen kosteuden mittareilla, piikkimittarilla tai rakenteita avaamalla.

Tilaa kosteusmittaus

Asuntokaupan kuntotarkastukset

Meillä on vahva kokemus asuntokaupan kuntotarkastuksista. Kuntotarkastuksen tavoite on tuottaa puolueetonta tietoa rakennuksen rakennusteknisestä kunnosta, olemassa olevista ja tulevista korjaustarpeista sekä mahdollisista rakennusteknisistä riskeistä kaikille asuntokaupan osapuolille. Tilaa asunnon kuntotarkastus jo ennakkoon, niin vältyt suuremmilta harmeilta! Saat meiltä asiantuntevaa apua myös tilanteissa, joissa sinulla on tarvetta luotettavalle kuntotarkastukselle asuntokaupan jo toteuduttua.

Kysy lisää asuntokaupan kuntotarkastuksesta

Talousjätevesiselvitykset

Jätevesijärjestelmän rakentaminen vaatii aina toimenpidelupahakemuksen tai -ilmoituksen jättämistä rakennusviranomaiselle. Hakemuksen tai ilmoituksen liitteenä on oltava jätevesisuunnitelma. Jokaisella kiinteistöllä tulee olla jätevesiselvitys, vaikkei toimenpiteitä tarvitsisikaan tehdä. Tilaa tarvitsemasi talousjätevesiselvitys yritykseltämme!

Katso yhteystietomme
Puhelin-ikoni

Tilaa meiltä kattava sisäilmatutkimus! Palvelemme Viitasaarelta koko Keski-Suomen alueelle sekä joustavasti myös muualle Suomeen.

Ota yhteyttä!